onsdag 7 april 2010

5/4-10 DAG 32



Igar hittade vi en ny restaurang vid stranden. Vi tog en drink och kollade pa solnedgangen, sen bestallde vi in en varsin krabba. Jag kan inte beskriva hur god den var, helt otrolig, och sa mycket mat. Vi orkade knappt ata upp allt. Innan vi gick och lade oss tog vi ett natt dopp, varat forsta, och satt sedan pa stranden tillsammans med ett gang och lyssnade till nar Mutti, agaren av restaurangen. spelade flojt. Underbar kvall!

Idag ar det nastan vindstilla. Det borjar bli sa varmt sa vi haller pa att smalta bort. Det gar knappt att vara i solen men vi passar pa att ga pramenader utmed den tre kilometer langa stranden pa morgonen eller eftermidden da solen inte steker pa samma satt. Det gar att simma och bada i timmar och annars sitter vi mest och laser eller brottas. Persbrandt foljer med oss overallt. Nar vi promenerar, nar vi gar ut och ater och nar vi gar ner till stranden for att bada. Hon ar jatte sot men har antagligen loppor eller liknande for hon kliar sej hela tiden. Hoppas det inte smittar!

♥ Massor av grattis och kramar till dej pappi!!! Hipp Hipp Hurra!!! Hoppas du har haft en underbar fodelsedag nere i Cannes! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar